Hadden de bewoners het naar hun zin met al het schoon tijdens de Baas Beach Party?

Hadden de bewoners het naar hun zin met al het schoon tijdens de Baas Beach Party?

Bas heeft verkondigd dat alle bewoners tijdens de Baas Beach Party vrijgezel zijn. Voor de mannen zijn er daarom vijf winnaressen van de Miss Nederland verkiezing uitgenodigd en voor de vrouwen heeft Romy knappe mannen geregeld. Dit heeft aardig wat losgemaakt bij de bewoners. Terwijl Beau en Romy achter de bar staan in te schenken, vraagt Demi aan Romy of ze nog leuke mannen heeft gespot. De vrouwen zijn niet razend enthousiast maar laten weten dat er wel een aantal mooie jongens aanwezig zijn. Wie dat zijn, houden ze voor nu geheim…Ook Johan heeft wel het één en ander zien rondlopen. Als hij weer achter de bar moet, zegt hij tegen Romy, sorry ik werd even opgehouden. Als Romy vervolgens vraagt door wie, antwoord hij door Miss Nederland. Later gaat hij met de prachtige dames op de foto. Er moet er nog eentje hoor roept hij. Kortom hij maar ook de rest van de groep hebben zich uitstekend vermaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *