René had het zeer gezellig met een vrouwelijke bezoekster

René had het zeer gezellig met een vrouwelijke bezoekster

Afgelopen avond, tijdens de Baas Beach Party belandt René op zijn kamer met een vrouw. De twee voeren daar intieme gesprekken over relaties en bedrogen worden. René en zijn gast lijken elkaar helemaal gevonden te hebben. Toen ik jou zag, echt waar, wist ik gewoon dat ik mijn bek moest opentrekken laat hij haar weten. Ook laat hij weten dat hij haar echt dope vindt en ervan baalt dat hij nog wel even in Utopia zit. Ik had je graag nog een keertje gezien benadrukt hij. En dat de twee een klik hebben is wel duidelijk. Als de dame het Utopia terrein weer verlaat geven de twee knuffels en wordt er zelfs gekust. F*cking hell mompelt René nog in zichzelf als hij weer terug naar de loods loopt. Zullen we deze dame vaker in Utopia gaan zien tijdens evenementen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Harry at 13:26

  Rene, hoezo nog maanden in utopia??
  Als Floor bleef zou jij toch vertrekken. Dat heb je zelf gezegd, en hou dan ook je woordt. Pak je koffer verdwijn. Jij voegt toch niets toe aan utopia, ja alleen negatievitijd

 2. anneke at 12:48

  Wat ziet z’n mooie meid in die verschrikkelijke man , die de hele bups voor de gek houd .
  Hij is verschrikkelijk bezig met zijn bewegingen als of hij een rapper is zo van ja man goed gedaan man.
  “mag ik een teiltje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *