Romy twijfelt aan haar relatie met Cemal

Romy twijfelt aan haar relatie met Cemal

Romy en Cemal zochten afgelopen avond samen hun bed op. Maar gezellig was het niet. De twee hadden weer eens wat problemen.

Cemal en Romy hadden een discussie. Cemal is weer begonnen over iets waar Romy het niet meer over wilde hebben, een bezoeker waarvan Cemal graag had gewild dat ze langskwam. Het lijkt wel alsof je het erom doet laat Romy weten. Cemal wil op zijn beurt slapen en mompelt maar wat terug. Ik heb echt geen zin om deze discussie weer te voeren voegt hij eraan toe. Na een korte stilte verteld Romy  dat ze twijfelt of ze wel bij Cemal  past. Leg uit antwoordt Cemal slaperig. Romy geeft vervolgens aan waar haar twijfels vandaan komen maar Cemal vindt dat ze ontzettend overdrijft en geeft nogmaals aan dat hij hier geen zin in heeft. Romy kan het niet loslaten. Ik wil je niet kwijt zucht Cemal maar als je niet meer gelukkig van mij wordt… Na lang door discussiëren en twijfelen besluit Romy dat dit geen goed moment was om haar gevoel te delen. Ik hou gewoon van je zegt ze tegen hem. Misschien had ik dit niet vanavond moeten uitspreken gaat ze verder. De twee kruipen dichter tegen elkaar aan en alles lijkt weer goed te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Willem at 05:56

    Romy= naar huis toe. Cemal moet eindelijk eens de knoop doorhakken,maar daar is hij kennelijk te zwak voor. Hij kan wel beter krijgen dan zo’n gillende keukenmeid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *