Chipp ergert zich rot aan Demi

Chipp ergert zich rot aan Demi

Afgelopen hebben de bewoners het nog erg gezellig gehad. Vooral Demi, Fay en de tweeling van MTV konden het goed vinden en hebben veel met elkaar gesproken. Na een tijdje liep het gesprek uit op de beste partnerkeuze voor een tweeling. Kijk, ik wil ook gewoon iemand die dit snapt zegt Demi tegen de andere zusjes waar Chipp bij zit. Terwijl Demi later een heftig verhaal vertelt, loopt Chipp ineens weg. Ze stopt abrupt met vertellen en haar Fay gaat er direct achteraan. Als Fay aan Chipp vraagt waarom hij wegloopt, laat hij weten dat hij dit verhaal al kent. Chipp irriteert zich aan de manier waarop Demi een gesprek voert. Ja bij alles wat ze zegt hoor ik je zuchten roept Fay. De twee krijgen een discussie omdat Fay er weer midden in zit. Sorry maar alles wat ze zegt vind ik super vervelend en vreselijk legt Chipp zijn irritatie uit. Dan denk ik, hou gewoon lekker je muil gaat hij verder. Fay wordt er op haar beurt gek van dat Demi en Chipp zich rot ergeren aan elkaar. Ze vindt dat de twee hun problemen moeten uitspreken naar elkaar, maar volgens Chipp is het overduidelijk dat dat niet werkt. Wat wil je dat ik eraan doe vraagt hij wanhopig. Chipp vertrekt vervolgens naar bed en Fay blijft achter. Verdrietig gaat ze op de grond zitten en slaat haar handen voor haar ogen. Het vervolg lees je zo terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 12:54

  Hij moet eens niet zo veel bij de meiden zitten als ze een gesprek hebben , en nu helemaal wanneer de andere tweeling er ook bij zijn.
  Bemoei je er niet mee ga eens meer optrekken met de mannen.
  Als je in de bewoonde wereld leeft mag ze ook met haar zus zijn en niet de hele dag met jouw alleen.
  Zo iets noemen ze bezitterig zijn
  En volgens mij mag jij haar ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *