Een dramatische nacht tussen Fay, Demi en Chipp

Een dramatische nacht tussen Fay, Demi en Chipp

Esmee van de MTV tweeling vind Fay op de grond. Dit na de onenigheid met Chipp. Esmee begrijpt de situatie waarin Fay zich bevindt heel goed, doordat zij en haar zus dit ook hebben meegemaakt. Je moet elkaar gewoon leren loslaten adviseert ze. En geeft aan dat Fay anders mensen zoals Chipp gaat verliezen. Jullie moeten er gewoon weer lekker bij komen zitten voegt ze eraan toe. Op het moment dat Fay en Chipp aanstalten maken om zich bij het groepje te voegen, klinkt er plotseling geschreeuw en gehuil vanaf buiten. Het is Demi. Fay rent naar haar toe, die helemaal overstuur is. What the f*ck is er aan de hand vraagt Fay geschrokken. Demi laat weten dat ze ontzettend gekwetst is over het feit dat Chipp sarcastisch doet en wegloopt tijdens haar serieuze verhaal. Fay vindt op jaar beurt dat Demi zich aanstelt. Chipp heeft dit via binnen meegekregen en loopt naar buiten om tegen Demi te zeggen dat ze best normaal kan communiceren. Als Demi hierdoor nog bozer wordt, zegt Chipp rot op, f*cking idiot en gaat weer naar binnen. Fay en Demi krijgen hier later ontzettende ruzie over. Fay is het  zat dat Chipp en Demi het niet kunnen vinden met elkaar. Demi is nog altijd volledig overstuur en kan niet anders dan schreeuwen en jammeren. De MTV tweeling probeert Demi en Fay te troosten, maar Demi zit er helemaal doorheen. Ik loop zo de poort uit zucht Fay geïrriteerd, waarna Demi nogmaals in huilen losbarst.

Fay gaat uiteindelijk Chipp opzoeken omdat er niet meer te praten valt met Demi. Ze wil graag met hem praten maar Chipp is moe en wil graag slapen. Hierdoor krijgen ook zij  ruzie. Flink geïrriteerd stormt Fay terug door het bos. Idioot! Optyfen dan! Kortom de nacht in Utopia was vrij dramatisch. Hoe zal het vandaag zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Else at 14:11

  Het is ook echt ontzettend moeilijk als je een eeneiige tweeling bent! Zó diep zielsverbonden!
  En natuurlijk is het een soort rouwproces, als er een vriend in hun leven komt! Loslaten is dan nog moeilijker dan als dat je ”gewoon” twee zussen of vriendinnen bent die heel erg close zijn.
  Een emotionele roller coaster.

 2. anneke at 13:00

  Chipp maakt heel wat los tussen die twee.
  Hij moet ook eens leren dat de meiden wel eens zonder hem willen praten.
  Hij is gewoon bezig die twee uit elkaar te halen
  Dat is misschien wel goed maar ga niet te ver.
  Of je moet Demi eruit willen hebben moet je vooral door gaan maar noemen ze dit niet pesten

 3. maria at 10:51

  waarom altijd die ruzie na een evenement kan het dan nooit gezellig zijn.
  en ja wie ergert zich nou niet over demi altijd is er iets dan gillend weg rennen en weer janken bah.
  als dat geen jalozie is tegenover fay weet ik het ook niet meer.
  een vd 2 naar huis krijg de ander meer rust dit is niets zo gaat ook nooit over daar of thuis,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *