Was alcohol de grote oorzaak van het drama tussen Demi, Chipp en Fay?

Was alcohol de grote oorzaak van het drama tussen Demi, Chipp en Fay?

Een nieuwe dag is begonnn en de meeste bewonerw hebben vannacht mogen genieten van het grote drama tussen Demi, Fay en Chipp. Al vroeg op de ochtend hebben verschillende bewoner het erover, maar als Chipp wakker wordt en zich bij de groep voegt begint de napraat pas echt. Er zijn een aantal bewoners die het niet volledig hebben meegekregen, dus Chipp licht iedereen even in. Billy is het ermee eens dat het allemaal nogal dramatisch was. Als Demi heeft gedronken en begint met huilen, dan stopt ze niet meer voegt ze eraan toe. Volgens Chipp is het één groot misverstand geweest. Dit doordat hij enkel drinken ging pakken tijdens een verhaal van Demi. Hierna is de bom gebarsten en bleef het de hele avond doorgaan. Beau en Linda zijn het erover eens dat het aan de alcohol heeft gelegen. Ze vinden het zonde dat het direct de hele avond moet doorgaan, in plaats van dat er de volgende ochtend wordt gesproken. Soms moet je dingen even laten zucht Linda. Beau vindt het op haar beurt vervelend dat alle andere bewoners er op zo’n moment ook last van hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 19:47

  JaJa alcohol en kinderen gevaarlijke combinatie. Daarom is het misschien beter alles alcohol vrij te maken. Niet leuk maar wel beter . Ze kunnen in hun normale doen al niet zonder ruzie . En het is beter voor de kijkcijfers. Drank maakt meer kapt dan je lief is.

 2. anneke at 13:05

  Chipp moet eens niet de hele dag om haar heen hangen .
  Dat doen Cemal en Romy toch ook niet die zijn ook bezig met andere , maar hun hangen de hele dag aan elkaar.
  Vandaar het jaloerse gedoe van beiden

 3. Sammy at 11:37

  Hahahaha die Billy….. pfffff hou toch je mond. Kijk naar jezelf. Jij schreeuwt en jammert al als je twee minuten geen aandacht krijgt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *