Bekijk het optreden van Jacco tijdens Dutch Valley

Bekijk het optreden van Jacco tijdens Dutch Valley

Gisteren verliet Jacco tijdelijk Utopia. Hij mocht namelijk optreden in de buitenwereld op een groot evenement, Dutch Valley. En wij hebben de beelden van zijn optreden kunnen vinden! Voor zolang ze online blijven staan natuurlijk. Enfin Jacco werd aangekondigd en zong zijn eigen nummer voor het publiek. Maar hij liet nog meer zangkunsten zien en zong erop los. Het publiek deed redelijk enthousiast mee. Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze hieronder, wat vind jij van zijn optreden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ansvdpol1949@gmail.com at 18:02

    Spetterende optreden van Jacco.
    Je kan trots zijn op jezelf. Is wat anders dan zingen in Utopia .
    Het begin is gemaakt .
    Dat er nog vele mogen volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *