Jacco komt erachter dat er gesnoept is uit Le Luifel

Jacco komt erachter dat er gesnoept is uit Le Luifel

Jacco stormt met een bak ijs in zijn handen de loods in. Wie is er in de ijssalon geweest vraagt hij. Als eerste komt hij Romy tegen die hij de bak laat zien. Het ontdooide ijs legt hij op de grond. Bah mompelt Romy direct. Wat is dat vraagt ze. Jacco antwoordt dat hij ijs naast de vriezer heeft gevonden en het ijs nu een soort vla geworden is. Ik kom zo terug en dan hoor ik het wel zucht hij waarna hij weer terug loopt naar Le Luifel. Idioten mompelt hij verder.

Johan, Noah en Linda hebben meegekregen dat er iets is gebeurd en komen naar Jacco toe om verhaal te halen. Het is gewoon dom! Dit soort dingen hoeven echt niet te gebeuren. Het moet gewoon echt op slot zucht Jacco tegen het drietal. We komen er ook sowieso niet achter wie dit heeft gedaan vervolgd Jacco geërgerd. Johan vindt op zijn beurt dat Jacco op de toeter moet drukken om te achterhalen wie dit heeft gedaan. Daarvoor zit ik hier te lang. Ik kan geen toeter meer horen reageert Jacco. We gaan het er niet over hebben hoor. Maar het is echt vies. Er zat gewoon een lepel in onder het slijm voegt hij eraan toe. Johan geeft aan het voor hem te willen zeggen tegen de groep. Maar Jacco vertelt hem dat ze het beter kunnen laten gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Angelique at 15:23

  Noah kwam met het geweldige idee om Le Luifel op slot te doen. Dat was een ontzettend goed idee. Billy daarentegen vond dat idee niet zo geweldig. Het kwam zelfs tot een discussie waarop ze zei dat als Le Luifel op slot gaat ook de andere dingen op slot moesten. Niet 1 ding wel en de andere niet. Dat vond Noah ook een goed idee. Maar Queen Billy vond dat belachelijk. Noah had toen gezegd dat hij Le Luifel wel open zou laten, maar als er weer werd gesnoept Le Luifel dicht ging. Nou dat is nu het geval. Stelletjes varkens daar. En dit zeker niet laten gaan. Ik wil niet met een vinger wijzen maar zou het niet Linda zijn geweest. Ik zie de alleen maar eten, en pikken uit Le Luifel.

 2. Stine at 15:03

  Ik snap het niet. Er staan overal camera’s. Moet toch niet zo moeilijk zijn te achterhalen wie dit op zijn/haar geweten heeft??

 3. anneke at 13:11

  Kan je zien als de eigenaar van huis is grijpen de bewoners hun kans.
  En het zal me niets verbazen dat de schuldige onder die is waar hij nu mee praat.

 4. maria at 13:10

  kom op jacco niet schreeuwen maar gelijk zeggen of beetje bang.
  zo blijven ze het doen en op de toeter drukken mag ook. niet die onzin van er wordt al zo vaak gedrukt.dit doe je steeds vakker veel geschreeuw maar weinig stof vindt dat jammer jacco.
  jij hebt ook rechten toch,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *