Fay kan de ruzie van vannacht niet loslaten

Fay kan de ruzie van vannacht niet loslaten

Billy en Fay lopen samen naar de gedachtekamer nadat Billy gehoord heeft dat er vannacht een flinke ruzie heeft plaatsgevonden tussen Demi, Fay en Chipp. Billy wil Fay voorzien van een luisterend oor en advies. Ik snap zo goed dat je het gevoel hebt dat je er de hele tijd tussen zit begint ze het gesprek tegen een huilende Fay die op haar schouder ligt. Het boeit hem echt niks snikt Fay. Billy probeert haar vervolgens gerust te stellen. Dat is een kerel Faytje. Zie jij dat hij lacht of het naar zijn zin heeft? Het is goed voor jullie dat het gebeurd is. En het is goed voor beide partijen om eens te zien hoe het is zonder elkaar. Chipp mag zich van Billy best wel eens mengen met andere mensen van de groep. Jullie zitten echt 24/7 op elkaar lip gaat ze verder. vult ze aan. Het komt echt wel goed benadrukt ze om Fay te troosten. Maar Fay laat weten niet te weten of ze wel wil dat het goedkomt. Ook goed! Dan vinden jullie ook echt wel een manier om met elkaar om te gaan. Er is altijd een oplossing antwoordt Billy. Fay vliegt Billy daarna in de armen. Dankjewel snikt ze. Je bent mijn zussie reageert Billy waarna ze Fay weer overgeeft aan Demi die aan is komen lopen. Maar Fay heeft geen behoefte het met haar nogmaals te bespreken. Samen lopen ze de gedachtekamer uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jans at 14:29

  is al weer een rede om niet te kijken voorlopig jammer hoor het was een prachtig programma het eerste jaar daar bleef je voor thuis nu echt niet meer

 2. maria at 13:16

  chipp kan beter stoppen met fay hij wordt er ook horde dol van.
  zijn de twins gelijk weer samen zonder iemand er tussen,
  hoe doen ze dat in godsnaam buiten die twee.

 3. anneke at 13:15

  Ik heb wel meer gezien dat als de tweeling wat hebben ,dat Chipp er om lacht zo van dat heb ik ook weer voor elkaar.
  Ik heb liever dat de twee meiden bij elkaar zijn dan dat gemene gedoe van die Chipp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *