René ontvang familie, Beau en Madilia hebben ook bezoek

René ontvang familie, Beau en Madilia hebben ook bezoek

René krijgt vandaag bezoek van zijn familie. Als hij  bekende stemmen hoort rent hij richting de poort. Hee! roept hij blij. Hij giert het uit als hij ziet hoe enthousiast zijn nichtje Senna aan komt rennen. Hee kleine lieverd zegt hij blij. Voordat de rest van de familie bij René aankomt is hij al door zijn knieën gezakt om zijn nichtje met een omhelzing te begroeten. Hallo? Wij willen ook hoor wordt er geroepen, waarna ook de rest van de visite een omhelzing krijgt van René. Daarna loopt iedereen verder over het terrein en de familie herkent gelijk de dingen die René heeft gemaakt. Laten we eerst even lekker naar binnen gaan. Dan zal ik jullie straks rondleiden lacht René. René zijn dag kan niet meer stuk.

Maar er is nog meer bezoek. Beau en Madilia ontvangen ook gasten. Stefan en Judith zijn ook in Utopia gearriveerd. Stefan heeft zijn vriendin Judith als verassing meegenomen naar de mini samenleving. Zij zijn al eens op een markt geweest, maar komt vandaag langs voor hele andere dingen. Judith krijgt make-up advies van Madilia en Stefan gaat lekker sporten met Beau. Maar eerst drinken de twee gezellig een kopje thee met een aantal bewoners voor ze aan de slag gaan.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *