MTV tweeling Sharon en Esmee hebben Utopia verlaten

MTV tweeling Sharon en Esmee hebben Utopia verlaten

Aan al het moois komt een eind en zo ook aan het logeerpartijtje van Sharon en Esmee. De MTV tweeling heeft gistermiddag Utopia betreden. Na een heftige nacht gaan de twee vandaag weer naar huis. Tijdens hun verblijf konden Sharon en Esmee het goed vinden met Demi en Fay. De vier hadden gelijk een klik en tijdens de Baas Beach Party zijn ze dan ook veel met elkaar opgetrokken. Het plezier werd iets minder toen de bom barstte en Demi en Fay elkaar nog net niet in de haren vlogen. Sharon en Esmee deden hun uiterste best Demi en Fay rustig te houden. Maar nu is het echt tijd om afscheid te nemen.  Bedankt voor alles zegt Sharon als de groep klaarstaat om afscheid te nemen. Demi, Fay, Romy, Billy, Johan en Noah lopen met de vrouwen mee naar de poort. Bij de poort wordt er geknuffeld en wensen Sharon en Esmee de bewoners succes met alles. Als de twee tweelingen elkaar knuffelen vertellen ze elkaar dat ze elkaar zullen gaan missen maar er komt een weerzien…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *