Er is nog altijd spanning tussen Demi en Fay

Er is nog altijd spanning tussen Demi en Fay

Demi en Fay zijn altijd twee handen één buik geweest en zo zijn zij Utopia ook binnengestapt. Sinds een tijdje kunnen Fay en Chipp het erg goed vinden en dit zorgt ervoor dat Demi Fay nu moet delen met Chipp. Dit heeft al eerder voor irritaties gezorgd en gisteren is de bom gebarsten. Demi en Chipp kunnen het niet goed vinden en ergeren zich zo nu en dan aan elkaar, zo ook gisteren. Dit uitte zich in een enorme ruzie. Afgelopen avond was het weer wat rustiger, al is de spanning nog wel voelbaar tussen Demi en Fay. Ze hebben de situatie immers ook nog niet uitgesproken.

Afgelopen avond zaten Fay en Demi samen op bed bij Beau. Al snel komt het voorval ter sprake en praat Demi volop over haar frustraties richting Chipp. Op dat moment loopt Fay weg. Ik hoef hier niet bij te zijn, ik heb geen zin om hier weer over te praten laat ze hen weten. Als Beau vervolgens een beetje doorvraagt barst Demi in huilen uit. Ze baalt enorm van de situatie en voelt zich rot. Beau probeert haar te troosten en te adviseren. De tranen van Demi worden minder, maar het rotgevoel blijft…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *