Demi vindt het gedrag van Chipp tegenover Fay respectloos

Demi vindt het gedrag van Chipp tegenover Fay respectloos

Demi lucht haar hart bij Beau over de flinke ruzie met Chipp en Fay. Demi zit nogal met de situatie en huilt er dan ook op los. Ik vind het gewoon echt kut zegt ze snikkend. Beau pakt haar vast en geeft haar een dikke knuffel.  Ik heb er gewoon echt geen zin meer in vertelt Demi verder. Als Beau haar rustig vraagt of ze kan uitleggen wat haar dwarszit zegt Demi dat ze verdrietig is om de hele situatie. Ik snap niet waarom het altijd zo moet gaan voegt ze er snikkend aan toe. En wijst Beau erop dat ze een soortgelijke situatie eerder met Fay heeft meegemaakt, alleen was zij toen degene met een vriendje. Drie is altijd teveel antwoordt Beau. Maar ik gun ze al het geluk van de wereld valt Demi haar in de reden. Maar ze kan niet langer tegen het gedrag van Chipp richting haar. Het is gewoon respectloos benadrukt ze. Ik hoef Chipp niet meer te zien of spreken. Dat hij me irritant vindt, prima. Maar blijf uit mijn buurt. Beau toont begrip en na een tijdje komt ook Billy erbij zitten om Demi te troosten. Fay die beneden rondloopt, heeft geen idee van de tranen van Demi.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Angelique at 10:40

  Ik denk dat Chipp gewoon ziet wat wij allemaal zien. Demi is jaloers op Fay. Nu heeft ze Fay niet meer voor zich alleen. En probeert ze op welke manier dan ook aandacht te krijgen. Dat valt Chipp op en irriteert hem. Demi moet gewoon beseffen dat Fay nu niet meer 100% Demi aandacht kan geven, maar die aandacht moet delen met Chipp. Ze moet Chipp gewoon niet omdat hij Fay van haar afpakt in haar ogen dan. Ik denk wel dat als Demi een vriendje had dat Fay ook zo zou doen hoor.

 2. maria at 10:05

  Demi moet de boel niet steeds omdraaien.Waardoor de ruzie zaterdagavond kwam is zijzelf debet aan.Ten eerste ze was aangeschoten. En trekt de dingen helemaal uit zijn verband.Ze zette zelfs Fay nog tegen chip op. Fay kende de werkelijke situatie ,maar koos toch voor Demi.Kan me daarom wel indenken dat Chip denkt…toedeloe Fay en ook Demi.

 3. maria at 09:05

  demi geef chipp maar de schuld staat anders zo raar dat ze zelf heel erg jaloers is op hun realatie.
  en fay niet meer naast haar staat en haar eigen weg kiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *