Het centraal van 21 augustus

Het centraal van 21 augustus

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken in een centraal. Met name de financiën en de komende evenementen werden uitvoerig besproken. Je leest in dit bericht de belangrijkste besproken punten van 21 augustus terug.

De financiën komen als eerste aan bod. De bewoners bespreken de 30/70 verdeling en welke facturen er nog open staan. Aan het einde van de dag zal René bij iedereen zijn takengeld bijschrijven en zullen Bas en hij inzicht geven wat er tijdens de Baas Beach Party voor winst is gemaakt. Billy maakt vervolgens haar neuscorrectie bespreekbaar en gaat morgen naar de kliniek, dan weet ze ook wanneer ze geopereerd wordt. Daarnaast wil ze ook het geld wat ze heeft gespaard voor haar operatie aan de bv lenen om facturen mee te betalen. Het is de bedoeling dat iedereen na gaat denken over hoe ze met zijn allen een buffer kunnen opbouwen. Billy is van mening dat ze snel uit de crisis moeten komen. Romy begint nog even over de limiet wat er per persoon uitgegeven kan worden. Er wordt besloten dat iedereen 75 euro krijgt om boodschappen van te kopen.

Daarna begint Romy over de Baas Beach Party. Er is weer veel drank van de bv gedronken. Dit vindt ze erg jammer aangezien er een afspraak is gemaakt om dit niet meer te doen. Wederom wordt er afgesproken dit niet meer te doen, dat geldt voor hapjes en drankjes. Ook is er door onzorgvuldigheid een hogedrukspuit en een zaag kapotgegaan. Ook is er een bak ijs buiten de vriezer aangetroffen door Jacco en hij heeft de hele bak weg kunnen gooien. Romy benadrukt dat dit de bv erg veel geld kost. Door de crisis kan er namelijk niet zomaar iets nieuws besteld worden. Ze vraagt dan ook wie er schuldig is aan het kapot maken van deze dingen, niemand reageert en daar wordt ze niet blij van. Billy neemt het woord over en zegt dat het niet nodig is dat er spullen kapot gaan. Iedereen moet voorzichtig zijn op de spullen die van ons allemaal zijn, we zijn geen kinderen meer dus dat moet hoop ik wel lukken voegt ze eraan toe. Beau oppert vervolgens om weer sloten op Le Luiffel en de bar te doen, iedereen stemt ermee in.

Tijd om de komende evenementen te bespreken. De Utopia markt van aankomende zondag staat op het programma en er zijn nog maar 14 standhouders dus daar moet vandaag nog aan gewerkt worden. De kaartverkoop gaat redelijk, de helft is nu verkocht. Beau wil straatmuzikanten benaderen om leuke rustige muziek te spelen om mensen te vermaken. De kaartverkoop van het evenement Twintopia staat nu op 20 procent en daar zijn Demi en Fay redelijk tevreden mee. Ze gaan nog wel hun best doen om meer bekende tweelingen te regelen. Jacco is bezig met het Oktoberfest, hij is in onderhandeling met een artiest om op te treden. Er worden allerlei ideeën bedacht en iedereen wordt steeds enthousiaster voor het Oktoberfest. René laat weten dat hij graag een salsafeest wil geven. Ik heb een leraar gevonden die ons 10 weken lang les wil geven. Na die 10 weken wordt er dan een groot salsafeest gegeven. Floor, Madilia en Linda hebben een tapasbar geopend Warm en koud op hout. Er zullen warme en koude gerechten geserveerd worden op een houten plankje die de gasten daarna kunnen kopen. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:39

    Er mag niks meer uit gegeven worden.
    Doet de salsa het dan gratis.
    Voordat de tweeling een dag van de tweeling gaat geven zorg dan eerst dat je weer dor een deur kan.
    En Chipp hou op met stoken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *