Fay huilt om hoe Chipp met haar omgaat

Fay huilt om hoe Chipp met haar omgaat

Er zijn dit weekend heel wat tranen gevloeid door de ruzie van Demi, Fay en Chipp. Vooral Demi en Fay vinden de situatie heel erg moeilijk. Vandaag praat de tweeling weer met elkaar en lucht Fay haar hart bij haar Demi. Ze vertelt tegen Demi dat Chipp niets eens goedemorgen zei vanmoegen. Hij vroeg meteen of hij op de computer mocht en dat vond Fay behoorlijk kwetsend.  Als dit echt zijn manier is ben je hem niet waard lieffie antwoordt Demi. Fay begint niet snel daarna te huilen en probeert haar tranen te drogen, maar het lukt haar niet om te stoppen. Demi slaat een arm om haar heen en geeft haar een kus. Fay laat aan Demi weten dat als Chipp zo blijft doen, ze helemaal klaar met hem is. Demi is het helemaal met haar eens. Zo kun je niet met mensen omgaan en al helemaal niet met ons benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. anneke at 14:47

  Waarom komt Chipp tussen die meiden.
  En ik begrijp niet dat ze hun vriendschap verpesten door een l*l hannes van een Chipp.
  Dat moet hun ouders ook verdriet doen.
  En zeg niet dan gaat ze maar naar huis dat kan je niet maken.
  Chipp moet eens ophouden te gaan stoken tussen die twee die hecht zijn, hij moest eerst niks van die meiden hebben

  • Klaverboer at 22:20

   Zeg Mar, wil je voortaan misschien in een andere bewoording willen uitdrukken? Boeren zijn hardwerkende mensen met een grote verantwoordelijkheid voor gezin, omgeving en voedselvoorziening van de totale bevolking! Chip is gewoon niets van dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *