Billy, Beau en Romy bespreken de ruzie van Demi, Fay en Chipp

Billy, Beau en Romy bespreken de ruzie van Demi, Fay en Chipp

De problemen tussen Demi, Fay en Chipp zijn nog steeds onderwerp van gesprek. Als Billy, Beau en Romy aan het sporten zijn bespreken ze hun kijk op het drama, dat zaterdag ontaardde in een heftige ruzie. Ik heb tegen Chipp gezegd dat het vast wel goedkomt vandaag of morgen zegt Romy. Chipp ziet dat zo snel niet gebeuren en heeft tegen Romy gezegd dat hij geen oplossing ziet. Volgens Romy moeten Demi en Chipp hun irritaties naar elkaar uitspreken. Dat is de enige manier om verder te komen gaat ze verder. Billy die net van de fiets afstapt, betwijfelt op haar beurt of het nog goedkomt tussen de drie. Demi en Fay kiezen onvoorwaardelijk voor elkaar, altijd benadrukt ze. Voor Chipp is dat hartstikke lastig, maar voor Demi en Fay ook. Dat gaat toch nooit veranderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *