Bas wil een gedeelte van de winst gaan verdelen onder alle bewoners

Bas wil een gedeelte van de winst gaan verdelen onder alle bewoners

Bas wil een gedeelte van de winst gaan verdelen onder alle bewoners. Hij wil dat doen op een eerlijke manier. Namelijk hoe harder er gewerkt is, hoe meer je krijgt. Daarom gaat Bas met iedereen het gesprek aan. René vraagt wat hij of zij van het evenement vond en hoe hard iedereen vindt dat hij of zij gewerkt heeft. De bewoners moeten zichzelf een cijfer geven op onderwerpen als voorbereiding, de dag van het evenement en afbouw. De bewoners moeten zichzelf ook op een ranglijst plaatsen van 1 t/m 15. Bas vraagt vervolgens ook wie je boven jezelf zou zetten op de lijst. Cemal begint en laat weten dat hij het een goed georganiseerd evenement vond. En geeft zichzelf voor de voorbereiding en de dag van het evenement een 10. Ik heb heel erg mijn best gedaan met de voorbereiding en op het evenement keihard gewerkt. Cemal geeft zichzelf voor de afbouw een 9, hij had nog beter kunnen vegen. René zet zichzelf op plek 2, hij is namelijk van mening dat hij non-stop bezig is geweest. Als laatste is Beau aan de beurt. Zij geeft zichzelf voor de voorbereiding een 6, omdat ze naar eigen zeggen bezig is geweest met de High-Tea. Voor het evenement zelf geeft ze zichzelf een 7,5 en voor de afbouw een 8. Ik zet mijzelf niet op de lijst. Ik vind dat ik geen keuze kan maken maar is wel van mening dat Romy, Noah en Cemal boven haar staan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *