Bas maakt de winst van Baas Beach party bekend en geeft geld aan zijn mede bewoners

Bas maakt de winst van Baas Beach party bekend en geeft geld aan zijn mede bewoners

Na een succesvolle Baas Beach Party is iedereen benieuwd wat het feest heeft opgebracht. Bas heeft alles nauwkeurig berekend en licht de groep in. Na alle kosten en belastingen heeft de Baas Beach Party 2300 euro opgeleverd. Een bedrag dat tevreden wordt aangehoord. Netjes, hoor. Dat is echt heel goed zegt Billy. Bas heeft eerder vandaag met alle bewoners hun ervaringen en inzet geëvalueerd. Op basis daarvan deelt hij een aardig bedrag uit onder de bewoners. Deze maakt hij vervolgens bekend:

 • Floor, Madilia, Johan en Jacco krijgen per persoon 19 euro.
 • Billy, Beau, Linda en Chipp, Fay en Demi krijgen per persoon 38 euro.
 • Noah, Romy, Cemal en René krijgen per persoon 76 euro.
 • Bas moet zichzelf uiteraard ook belonen voor het werken en krijgt ook 76 euro.

Wie het meeste overhoudt aan de Baas Beach Party is Beau. Als winnares van de paaldans wedstrijd kreeg zij 500 euro. Billy wil graag weten waar dat bedrag nou vandaan komt. Bas legt uit dat de geldprijs uit de winst is gehaald, geld wat dus eigenlijk naar de bv zou gaan. Omdat Beau met haar gewonnen centen iets moois wil bouwen op het Utopia terrein, wordt hier geen groot probleem van gemaakt. Wel wordt de afspraak gemaakt dat er in de toekomst geen geldprijzen meer worden weggeven die de bv benadelen. Al met al was de Baas Beach Party een meer dan geslaagd evenement. Bas krijgt tot slot een groot applaus van de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. mar at 15:22

  waarom krijgt de een meer als de anders 70/30
  word steeds gekker bas voert geen bal hij uit maar krijgt het meeste
  oh ja billy wil natuurlijk weer weten hoe en wat zij had het liever voor die gok van haar gehad
  ze bemoeit zich er over al mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *