De verdeelde winst is volgens Madilia en Floor niet eerlijk

De verdeelde winst is volgens Madilia en Floor niet eerlijk

Floor en Madilia zijn niet tevreden met de winstverdeling van de Baas Beach Party en na het centraal uiten ze hun frustraties bij elkaar. Ik wil niet zeggen dat ik kei veel heb gedaan, maar op de avond zelf heb ik wel hard gewerkt zegt Madilia beledigd tegen Floor. Floor is het hiermee eens en merkt op dat ze zelfs pijn aan haar voeten heeft. Het gaat me niet om het geld maar meer om de eer voegt ze eraan toe. Uiteindelijk besluiten de twee Bas erbij te halen. Floor legt hem uit dat ze het verdeelsysteem toch niet eerlijk vindt. Tijdens het evenement heb ik hard gewerkt, achteraf heb ik geholpen met schoonmaken en daarbij heb ik met Madilia ook een paaldans act opgevoerd. Demi en Fay hebben dit allemaal niet gedaan maar hebben toch meer geld gekregen voegt ze eraan toe. Madilia voegt eraan toe dat zelfs Jacco hetzelfde geldbedrag heeft gekregen, terwijl hij niet eens bij het evenement aanwezig was. Bas legt zijn mede bewoners vervolgens uit dat meerdere bewoners vonden dat Demi en Fay hard hebben gewerkt. Ik wil het graag positief houden. Ik vind dat iedereen zijn steentje heeft bijgedragen benadrukt hij. Floor en Madilia zijn nog steeds niet tevreden maar merken dat Bas de verdeling niet zal veranderen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *