Johan gaat door de winstverdeling van Bas niet meer helpen tijdens evenementen

Johan gaat door de winstverdeling van Bas niet meer helpen tijdens evenementen

In de loods wordt volop gekletst over de winstverdeling die door Bas is gemaakt. Niet iedereen is hier blij mee en dat wordt kenbaar gemaakt door een aantal bewoners. Want naast Madilia en Floor is Johan ook niet bepaald blij. Johan laat weten dat hij niet meer mee gaat helpen op evenementen. Ik verdien mijn geld wel met mijn eigen producten voegt hij eraan toe.  Tegen René somt hij op wat hij allemaal heeft gedaan tijdens het evenement en erna. René is het tot op zekere hoogte met hem eens. En zegt dat hij had sowieso een andere verdeling gemaakt had en minder geld uitgekeerd. Johan zegt nogmaals dat hij geen poot meer uitsteekt op evenementen. Ik ga volgende keer lekker mee feesten, dansen en met meiden sjansen benadrukt hij. René snapt dat Johan zich genaaid voelt, volgens hem zijn er mensen die minder hebben gedaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 23:55

    En so what? Bas mag dit weten. En het klopt, ook wb. Floor en Madilia, zij hebben ook hun steentje goed bij gedragen! De beloning is helemaal absurd.
    En de € 500,- voor de beste paaldansact ook! Uit de BV pot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *