Bas, René en Cemal ontdekken een lekkage in de keuken

Bas, René en Cemal ontdekken een lekkage in de keuken

Terwijl Bas, Cemal en René in de keuken staan, merken ze op dat het wel heel erg stinkt. Het ruikt naar stront zegt René verbaasd tegen zijn mede bewoners. Noah komt erbij staan en ook hij zegt dat de keuken een vies luchtje heeft. De vier mannen proberen te ontdekken waar de stank vandaan komt. Aan alle keukenkastjes en apparaten wordt geroken. Uiteindelijk concludeert René dat het waarschijnlijk om dood water gaat. Al snel wordt er naar de afvoer van de gootsteen gekeken en deze lekt. Cemal besluit meteen aan de slag te gaan met de afvoer. Terwijl René snel een dweil gaat halen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:28

    Die René heeft ook overal verstand van, en al is hij ergens anders hij wil het maken ook al moet hij de gene die al bezig is weg duwen.
    Vervelende gast.
    Hij wil alles doen waar de andere mee bezig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *