Romy maakt een fout bij een bestelling van Bad Ass

Romy maakt een fout bij een bestelling van Bad Ass

Demi en Fay hebben een mail ontvangen van een klant die al een tijdje wacht op haar bestelling. Romy had de kleding moeten versturen. Ik heb hier geen woorden meer voor zegt Fay. Billy die meekijkt op de computer, ziet de bui al hangen. En adviseert om het niet uit te laten lopen op een nieuwe ruzie. Romy wordt er vervolgens bij gehaald om te achterhalen wat er nou fout is gegaan. In eerste instantie lijkt het een misverstand maar Romy heeft toch een klein foutje gemaakt. Een shirt is niet verstuurd. Demi en Fay die zo nu en dan een veelzeggende blik uitwisselen, blijven rustig en Romy zegt dat ze het direct gaat oplossen.  Zoals je hoort is het rustig gebleven zegt Fay met trots tegen Billy. Ik hoorde zelfs een lach antwoordt Billy verbaasd. Ondanks dat de kwestie netjes en beschaafd is opgelost, is het laatste woord nog niet gezegd. Bij het kippenhok waar de tweeling alleen is, komen ze er nog even op terug. Echt weer wat voor Romy laat Fay weten. Typisch. Als het geregeld is, wil ik niet dat Romy ook maar één Bad Ass-shirtje aanraakt voegt Demi eraan toe.  Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *