Fay twijfelt heel erg aan de relatie die ze met Chipp heeft

Fay twijfelt heel erg aan de relatie die ze met Chipp heeft

Afgelopen avond begon het Fay steeds meer dwars te zitten dat Chipp haar negeert. Al de hele dag praten zij niet met elkaar. In de safezone praten de tweeling er met Romy over. Alle drie zijn ze verbaasd dat Chipp niet naar Fay toekomt. Wie denk je wel niet dat je bent zegt Fay verdrietig. En laat weten dat ze niet begrijpt dat Chipp zo met haar om kan gaan, terwijl ze het altijd gezellig hebben. Ik begin nu begint te twijfelen over mijn relatie met Chipp voegt ze eraan toe. Daarna duurt het niet lang voordat de tranen in de ogen springen. Demi vindt op haar beurt dat het gedrag van Chipp belachelijk is en merkt op dat hij blijkbaar niet om Fay geeft, als hij haar zo kan negeren. Dit gevoel krijgt Fay langzamerhand ook.  Zo ga je toch niet met iemand om?! gaat ze verder. Daarna veegt ze snel haar tranen weg en haar verdriet veranderd langzaam in verontwaardiging. Hoe langer hij me negeert, hoe makkelijker het voor mij wordt om hem los te laten zegt ze stellig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *