Floor probeert Johan de waarschuwen dat hij niet zo onverschillig moet doen

Floor probeert Johan de waarschuwen dat hij niet zo onverschillig moet doen

Johan gaf gisteren al aan het totaal niet eens te zijn met de winstverdeling van de Baas Beach Party. Daardoor wil hij niet meer meewerken aan evenementen en zijn geld wel op zijn eigen manier gaat verdienen. Afgelopen avond besloot Johan nog maar een keer het met Floor te bespreken.

Floor die ook weinig geld heeft gekregen, heeft besloten bij het volgende evenement zichtbaar aan het werk te gaan door bijvoorbeeld achter de bar te gaan staan. Ik ga helemaal niks meer doen benadrukt Johan nog maar een keer. En Floor vraagt zichzelf hardop af of dat wel een optie is, maar Johan trekt zich hier op zijn beurt niks van aan. Ik ga gewoon lekker mee feesten, beetje lachen, beetje gek doen voegt hij eraan toe. Floor probeert nog Johan ervan te overtuigen het gesprek met Bas aan te gaan maar daar lijkt Johan geen zin in te hebben. Je moet uitkijken dat je niet overal onverschillig in gaat staan adviseert Floor hem nog. Maar ook hier heeft Johan geen boodschap aan. Ik ben toch lekker dwars voegt hij eraan toe. Ik heb niemand nodig, ik kan alles alleen verzekert hij. En met deze woorden maakt hij een einde aan het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Stine at 10:14

    Nou Johan, wat kom je dan doen in Utopia? Dat zou toch een samenlevingsvorm moeten zijn/worden.
    Het lijkt er wel niet op hoor, dus wat dat betreft pas je wel in deze groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *