“Seksuoloog” Billy ondervraagt Noah en Johan voor haar onderzoek

“Seksuoloog” Billy ondervraagt Noah en Johan voor haar onderzoek

Afgelopen avond nam Billy plaats tegenover Noah en Johan. Ze is bewapend met een notitieblok en een pen. Noah en Johan kunnen een reeks aan seksueel gerelateerde vragen verwachten voor het seksuologen onderzoek van Billy. Allereerst legt Billy uit wat precies de bedoeling is. Ze is benieuwd welke invloed het opgesloten zitten heeft op het liefdesleven van de bewoners. Noah en Johan horen haar verhaal aan en laten weten dat ze mee willen werken aan dit onderzoek. Ik word er wel zenuwachtig van voegt Noah er lacherig aan toe. Waar let je als eerste op bij een vrouw luidt de eerste vraag van Billy. Johan antwoordt dat hij op het gedrag van een vrouw let. Maar ook dat hij veel make-up een afknapper vindt. Noah vertelt verder dat hij als eerst naar de ogen van een vrouw kijkt. Na deze vraag volgen er nog uiteraard nog veel meer. Zo vertelt Johan over zijn meest romantische ervaring en wordt ook de spannendste sekslocatie besproken. Het is maar waar je vrolijk van wordt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jans at 09:44

    Billy kan beter in een club gaan werken hier word toch niemand vrolijk van word er ook aan d kinderen gedacht die kijken naar het programma?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *