Romy en Cemal gaan met een beetje hulp op date

Romy en Cemal gaan met een beetje hulp op date

Romy vond afgelopen avond dat het hoog tijd werd dat zij en Cemal weer wat tijd voor elkaar vrijmaken. Gisterenmiddag opperde Romy dan ook dat ze op date wil. Cemal stemde hiermee in en daarom is het tijd voor een gezellige date! Met Demi en Fay bespreekt de Romy haar idee. Ze wil in op de akker een leuk plekje creëren, met een kleedje, kaarsjes en wat lekkers. De tweeling wil graag hun mede bewoner helpen. Met een grote kist lopen de zusjes door de loods om spullen te verzamelen. Gewapend met een kist vol eten en drinken, ballonnen en massageolie vertrekt de tweeling vervolgens naar de akker om een romantisch plekje te maken. Als Demi en Fay klaar zijn lichten ze Romy in en kan de date met Cemal beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *