Beau heeft het gevoel dat ze niks goed kan doen bij Linda

Beau heeft het gevoel dat ze niks goed kan doen bij Linda

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen en Beau is al vroeg wakker. Ze maakt zich klaar om richting de gym te gaan. Romy en Cemal sluiten zich aan bij hun mede bewoner. Met de beste bedoelingen vraagt Beau ook Linda mee, maar ze laat weten dat ze eerst wil ontbijten. Beau benadrukt dat er om 10:00 uur een marktbespreking is en er dus weinig tijd over blijft om na het ontbijt nog te sporten. Die opmerking schiet bij Linda in het verkeerde keelgat. Ik vind die opmerking echt niet tof zegt ze terwijl ze richting Beau loopt. Beau is zich op haar beurt van geen kwaad bewust en legt uit dat ze alleen maar wilde aangeven dat er weinig tijd is. Verbaasd loopt Beau door naar de gym. Sjonge jonge zucht ze. Wat was dat nou weer!? roept Romy die achter haar aan komt rennen. Beau zucht nogmaals en zegt dat ze niks goed kan doen bij Linda.  Romy antwoordt dat ze niks verkeerds heeft gezegd. Het blijft Beau dwars zitten maar besluit het er toch maar bij te laten. Ik ben er gewoon klaar mee benadrukt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *