Linda en Billy willen gaan Beau vandaag aanspreken

Linda en Billy willen gaan Beau vandaag aanspreken

Beau probeert Linda te motiveren om af te vallen. Ze houdt haar eetpatroon in de gaten en probeert haar zoveel mogelijk aan het sporten te krijgen, zo ook deze ochtend. Alleen is Linda niet zo blij met het “pusherige” gedrag van Beau. De opmerking die ze vanmorgen maakte, dat er om 10:00 uur een marktoverleg is en er dus weinig tijd overblijft om te sporten na het ontbijt valt bij haar niet goed. Ik ben net 10 minuten wakker laat Linda klagend aan Noah weten. En voegt eraan toe dat ze Beau straks aan gaat spreken. Ik ben er zo klaar mee mompelt ze vervolgens als ze plaats neemt achter de computer. Als haar ontbijt op is besluit Linda toch naar de gym te gaan. Onderweg stopt ze nog wel even om bij Billy haar hart te luchten. Billy hoort het verhaal aan en zegt dat ze het wel kan begrijpen. Ik wil vandaag ook even met haar zitten, ik heb ook een paar dingen waar ik me aan stoor voegt ze eraan toe. Maar waar Billy het over wil hebben zullen we later deze dag pas achter komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Mar at 09:32

  Daar hebben we Billy weer ze zal niet haar neus in steken oj ze word geopereerd dan is hij hopelijk wat kleiner. .
  Die moet zich eens met zich zelf bemoeien
  Die Linda kwam toch binnen met de medeling dat ze af wil vallen nou ze vreet zich een slag in de ronde .

 2. maria at 09:27

  ach je billie stoort zich aan iedereen ze is gewoon nieuwschrierig waar linda mee kom bij beau.
  beau is gewoon een bazig typje maar ook behulpzaam is en blijf een docent he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *