Beau stopt met de organisatie van de Utopia markt

Beau stopt met de organisatie van de Utopia markt

Beau neemt Chipp even apart om met hem te praten over de Utopia markt. De twee zijn samen verantwoordelijk voor dit evenement maar als het aan Beau ligt komt daar verandering in. Ze vertelt Chipp dat ze na september stopt met de markt. Ik doe hem deze keer nog met jou en daarna ga ik andere leuke dingen doen voegt ze eraan toe. Tijdens het marktoverleg zal ze dit ook aan de rest van de groep vertellen. Ze legt verder aan Chipp uit dat ze veel mensen in Utopia leuke dingen ziet doen en dat zij dat ook graag wil. Ik voel mij enorm verantwoordelijk voor de markt maar vindt het ook tijd voor andere projecten. Ik wil me focussen op haar Beaucketlist, het bootcampen en de Gooische Luifel gaat ze verder. Chipp begrijpt haar beslissing wel maar laat wel weten dat hij het jammer vindt. Beau antwoordt dat hij nu eindverantwoordelijke gaat worden en dat de groep dus op zoek moet naar een vervanger voor haar. De twee bespreken vervolgens dat ze misschien iemand kunnen kiezen door middel van een sollicitatieprocedure. Maar Chipp heeft ook al wel wat personen op het oog, hoewel de situatie nu ingewikkeld is. Het is jammer dat we nu ruzie hebben, want de tweeling zouden dit goed kunnen sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. maria at 10:57

    niet doen kom dan steeds ruzie van gaat de markt nog meer achteruit.
    laat de twins met rust zoek andere met meer ervaring niet zeggen kunnen hun ook.
    ja tuurlijk zit jou liefje bij hoop dat de groep met verstand kiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *