De markt dag in Utopia begint met een felle discussie

De markt dag in Utopia begint met een felle discussie

Aankomende zondag is er weer markt in Utopia, dat betekent dat de bewoners weer aan de bak moeten. Daarom hebben Beau en Chipp vandaag een marktdag georganiseerd. De bewoners verzamelen zich daarom rond de tafel, waar Beau en Chipp vertellen wat er vandaag moet gebeuren. Maar eerst laat Beau aan de groep weten dat ze de volgende markt nog mee zal organiseren, daarna zal ze stoppen. Een paar bewoners laten weten dat het hun wel leuk lijkt om de markt te organiseren. Beau en Chipp zullen binnenkort gesprekjes houden, om te zien wie het beste Beau haar taak zal overnemen. Daarna nemen Beau en Chipp de rest mee naar buiten. Ze zijn van plan om een horeca plein te maken en hebben hierbij de hulp nodig van een aantal bewoners. De bewoners bespreken met elkaar wat de opties zijn en hoe ze het beste te werk kunnen gaan. Billy stelt voor dat de 500 euro die Beau heeft gewonnen met de paaldans wedstrijd geïnvesteerd wordt. Chipp en René merken op dat het geld van Beau is en zij zelf mag bepalen wat ze ermee doet. Er ontstaat een felle discussie en even later loopt Beau verslagen weg…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 10:59

    ow ow billy bemoei je er niet mee is beau haar geld zij mag beslissen waar ze het in inversteer niet jij dus.
    je blijf je met alles bemoeien stop daar eens mee en leef jou leven daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *