Billy opent de aanval op Beau

Billy opent de aanval op Beau

Linda stoort zich enorm aan het goedbedoelde gedrag van Beau. Ook Billy loopt rond met frustraties tegenover Beau en ze besluit haar dan ook niet te sparen tijdens het centraal over de markt dag. De bewoners staan buiten te brainstormen over de locatie van het horeca plein als Billy en Beau in een discussie belanden. De 500 euro van Beau die ze tijdens het evenement Baas Beach Party heeft gewonnen komt al gauw ter sprake. Billy vindt dat Beau dit bedrag moet investeren in dit plein terwijl het merendeel van de groep vindt dat Beau zelf mag bepalen wat ze met het bedrag doet. Al gauw bemoeit de hele groep zich ermee. Bas, Demi en Fay staan achter Beau terwijl Linda keihard de kant van Billy kiest.

De aanval van Billy wordt Beau te veel waarna ze huilend wegloopt. Billy volgt haar en het gesprek gaat verder in de keuken. Beau het is niet persoonlijk begint Billy terwijl Beau de tranen nog in haar ogen heeft staan. Het is te achterlijk voor woorden dat Bas een prijs uitreikt die uit de bv komt voegt Billy eraan toe. Beau geeft vervolgens aan dat het haar niet om de 500 euro gaat. Ik ben  bereid dit bedrag te investeren op een manier dat iedereen er wat aan heeft, maar dat is voor Billy niet genoeg. Ze blijft het namelijk belachelijk vinden dat Beau 500 euro heeft gehad. Het gaat erom dat jij mag beslissen wat er met het geld gaat gebeuren gaat ze verder. Billy blijft maar door praten en Beau kan er amper tussen komen. Het stoort Billy dat Bas overal mee wegkomt en Beau hem nergens op aanspreekt. Deze opmerking schiet bij Beau  dan weer in het verkeerde keelgat en de ze schreeuwt tegen Billy dat ze Bas wel aanspreekt. Uiteindelijk staat Beau op. Het wordt haar te veel en besluit dan ook weg te lopen. Het gaat even niet Bil zegt ze met trillende stem, terwijl ze naar buiten stormt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. vijfde dimensie at 14:04

  laat ze eerst de btw en de inkoop van de vorige stap in die trein structuur maar eens terugbetalen dan heeft ze meteen een paar duizend schuld want rekenen dat kon jessie wel.hij is niet voor niets vertrokken!

 2. maria at 12:14

  bah billie blijft aan de gang he vooral zo de baas blijven spelen.
  en daar is het geprik van bill weer terug beau bedoelt het allemaal goed maar wordt door weinig in dank afgenomen.
  waarom gaat bill de strijdniet aan met bas het kom door hem je mag ook niets geven als kado uit de bv.
  volgens bill weet ze zelf genoeg van he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *