Linda, Floor, Madilia en Billy vinden niet eerlijk dat Beau weer geld heeft gewonnen

Linda, Floor, Madilia en Billy vinden niet eerlijk dat Beau weer geld heeft gewonnen

Nadat Billy Beau heeft aangesproken en Beau huilend is weggelopen, wordt het voorval uitvoerig besproken. Linda, Floor, Madilia en Billy vinden het oneerlijk dat Beau zowel met de Lip sync battle als met de paaldans wedstrijd geld heeft gewonnen, dat ze wil besteden voor zichzelf.  Er zijn op dit moment andere dingen die prioriteit hebben laat Floor weten. Billy zegt dat het haar dwars zit dat Beau altijd principieel is maar dat op dit moment niet is geweest. Ze had in de groep haar mond moeten opentrekken doelend op het feit dat Beau bij Bas had moeten aangeven dat de verdeling van het geld niet eerlijk was. Bij Linda valt het op haar manier vooral op de manier waarop Beau verkeerd reageerde. We kunnen toch normaal discussiëren vraagt ze zich hardop af. Nadat de vrouwen hun frustraties over Beau hebben besproken, richten ze zich op Bas. Hij heeft besloten wat er met de winst van de Baas Beach Party gebeurde en de vrouwen vinden het niet kunnen dat hij dit in zijn eentje kon bepalen. Dit is niet fair benadrukt Linda. Ook Floor geeft nogmaals haar mening. Beau zegt helemaal niks en die krijgt het geld. Omdat ze het vriendinnetje van is!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ria at 13:34

  We4er tegen het zere been geschopt ik hoop dat dit de laatste stuiptrekkingen worden het is ech geen voorbeld voor de jeugd.Wedden wordt weer niet geplaatst

 2. maria at 12:18

  presies wat billy wilde mensen die achter haar staan grote bek weinig woorden komen eruit.
  hoop dat die 4 er ook mee naar bas gaan.
  en straks weer we bedoelden het niet zo sorry kusje haha.
  het lag niet aan jou maar mij hadden onze dag niet zo voorspelbaar van die roddel tantes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *