Beau in tranen door de discussie over haar gewonnen geld

Beau in tranen door de discussie over haar gewonnen geld

De discussie met Billy heeft Beau overstuur gemaakt. Ze rent huilend naar buiten. Demi en Fay hebben alles gehoord en rennen achter haar aan. Godverdomme ik wil ook gewoon een plek om te slapen zegt Beau door haar tranen heen. Demi en Fay begrijpen Beau haar emotie en vinden dat Billy niet eerlijk heeft gehandeld. Ik sta volledig aan je kant benadrukt Demi. Dat je het geld wil investeren om iets te bouwen op het terrein laat juist zien dat je ook aan de groep denkt voegt ze eraan toe. Huilend vertelt Beau dat ze nooit haar geld uitgeeft terwijl Billy dit volgens haar wel doet. Ze leeft sowieso in luxe. Dan ligt ze daar in haar penthouse van 8000 euro vervolgd Beau verontwaardigd. De tweeling begrijpt Beau helemaal en wat later komen ook Bas en René naar Beau toe om haar te troosten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:55

  Ze moet net als dat geld wat Billy heeft verdiend met de zitzakken ook inleveren.
  En om elke ding geld laten winnen , hoe gekker gaat het daar worden.

 2. maria at 12:23

  kom beau die 4 meiden zijn jou tranen niet waard sta er ver boven.
  doe wat jij wild nu weet je beter laat ze links liggen en ga je eigen plan maar trekken.
  want ze hebben het toch altijd wel over jou al de dames niemand uigezondert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *