Bas neemt het op voor Beau en krijgt ruzie met Billy

Bas neemt het op voor Beau en krijgt ruzie met Billy

Vandaag heeft Billy de aanval geopend op Beau. Ze is het er namelijk niet mee eens met de 500 euro die Beau heeft gewonnen met de paaldans act. Hierdoor is de spanning al flink opgelopen en als Bas even later langs Billy loopt, kan hij het niet laten om zeikwijf naar haar te roepen. Billy reageert achteloos. Bas roept haar nog na dat zij wel lekker in het penthouse ligt. Billy besluit terug te lopen naar Bas om de confrontatie op te zoeken. Je kan wel roepen dat ik een zeikwijf ben maar wat er is gebeurd klopt toch van geen kant roept Billy fel terwijl ze tegenover Bas gaat staan. Ik kan niet begrijpen dat jij, zonder overleg met de rest, heeft besloten 500 euro van de winst als prijs uit te keren. Waarom mag dat niet, het is mijn evenement antwoordt Bas kalm terwijl Billy haar geduld begint te verliezen. De spanning loopt nog verder op waarna de twee uiteindelijk boos uit elkaar gaan. Je bent gewoon een mis gunner roept Bas Billy nog na.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:57

  Billy als je dat niet mag zeggen , vraag dan je geld wat je hebt verdiend ook maar terug.
  En mensen hebben het elke keer over haar neus , ze heeft daar al geld voor.
  En er had nooit een prijs moeten gegeven.

 2. Bas at 14:39

  Wat een vreselijk mens. Als ze zo tegen was over die 500 euro, had ze niet moeten meedoen.
  Als mevrouw van Bil gewonnen had, was er niets aan de hand geweest en had ze al het geld in haar neuzenpotje gestoken, maar nu zit ze te zeiken. Wat een slechte verliezer!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *