Fay heeft de intentie om haar relatie met Chipp te beëindigen

Fay heeft de intentie om haar relatie met Chipp te beëindigen

Na haar ruzie met met Chipp loopt Fay al dagen met een rotgevoel rond. Zo nu en dan heeft ze een flinke huilbui. Fay kan er niet tegen dat Chipp haar sinds het conflict al dagen negeert en voor haar is de maat nu vol. Ze wil dan ook het gesprek met hem aangaan.  Succes, je bent sterk roepen Demi en Romy haar na als ze haar moed bij elkaar raapt en op Chipp afloopt.

Kan ik even met je praten begint Fay als ze bij Chipp is aangekomen. Chipp stopt zijn werkzaamheden en loopt meteen met haar mee. Fay barst vrijwel meteen in tranen uit en vertelt aan Chipp dat ze het echt niet vind kunnen dat hij haar zo lang heeft genegeerd. Chipp legt zijn kant van de situatie uit maar Fay blijft bij haar standpunt. Hij is te ver gegaan en het is nu kapot tussen hen. Chipp blijft opvallend rustig en herhaalt keer op keer dat hij dacht dat dit het beste was en dat hij wel met haar verder wil. Na lange tijd kalmeert Fay en verandert de vijandige houding in stilte. Op dat moment slaat Chipp toe en slaat hij een arm om Fay heen. Zal het nog goed komen of is de relatie echt ten einde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Henny at 12:42

    Ach gossie, is het waarschijnlijk over tussen die twee? Kalverliefde heet zoiets en buiten dat, van mij mag die Fay of Demy Utopia verlaten hoor. De manier waarop ze praten alleen al en het lijkt wel een Siamese tweeling. Maar heeft Chipp zijn werkzaamheden laten vallen? Die aflevering MOET ik dan eens zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *