Floor en Madilia hebben het gevoel dat ze volgende stemronde weer genomineerd gaan worden

Floor en Madilia hebben het gevoel dat ze volgende stemronde weer genomineerd gaan worden

Floor en Madilia zitten buiten te lunchen, praten ze over hun positie in de groep. De twee hebben het gevoel dat ze worden aangekeken bij alles wat ze doen en ontvangen alleen maar commentaar van de andere bewoners. Daarom krijgt Madilia sterk het gevoel dat ze beiden weer genomineerd zullen worden bij de volgende stemming. Het is allemaal vriendjespolitiek. We zijn naïef, we moeten mensen aan onze kant krijgen laat Floor weten. Madilia is het helemaal hiermee eens. En stelt voor om hun pijlen te richten op Johan. Misschien moet we wat vaker met hem gaan chillen. We moeten de knop omzetten voegt ze eraan toe. Aangezien Johan nieuw is en nog niet een beste maatje heeft, besluiten Floor en Madilia dit voor hem te zijn. Madilia voegt gelijk de daad bij het woord en loopt naar Johan om te vragen of hij zin heeft om vanavond iets te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *