Demi kan niet geloven dat Fay het niet heeft uitgemaakt met Chipp

Demi kan niet geloven dat Fay het niet heeft uitgemaakt met Chipp

Als Chipp en Fay na hun gesprek over hun relatie de loods weer inlopen draaien alle gezichten hun kant op. Vlak voordat Fay met Demi naar buiten loopt, geven de twee elkaar nog een dikke knuffel. Buiten reageert Demi verbaasd als ze hoort dat Fay niet meer zo vastberaden is om te stoppen met Chipp. Net was je nog zo duidelijk laat Demi duidelijk geïrriteerd weten. Fay reageert fel terug door te zeggen dat ze het gewoon moeilijk vindt. Demi begint vervolgens te huilen en uit haar verdere frustraties. Ik wil gewoon niet dat hij je nog een keer pijn doet zegt ze snikkend. Fay blijft rustig en antwoordt dat ze het moeilijk vindt dat ze tussen de twee inzit. Het kan toch niet dat de twee mensen met wie ik hier het liefst ben, elkaar niet mogen vervolgd ze sip. Je verdient zoveel beter Fay snikt Demi. Maar het lijkt niet alsof deze woorden tot Fay doordringen. Het emotionele gesprek tussen de tweeling wordt plotseling verstoord door de zoemer. En besluiten later verder te praten en lopen hand in hand de loods in.  En dat lees je zo in een nieuw nieuwsbericht. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Angelique at 08:28

  Dit gaat wel ver hoor, wat een ziekelijke jaloezie. Lijkt mij het beste dat 1 van de 2 naar huis gaat/moet, niet alleen voor hun eigen geestelijke gesteldheid maar ook om de kijker nog meer huil/krijs/scheld/huppelmomenten te besparen.

 2. yasmine at 17:53

  Demi moet ooit een keer volwassen worden. Ze kunnen ook met elkaar een relatie aangaan dan ben je van alle jaloesie af. Dit gaat toch te ver met die twee.

 3. Floris at 15:21

  Relaties ?? Nah ’t zijn meer, tja, wat zijn het eigenlijk daar in Utopia. Je kunt geen kant op, ziet elkaar elke dag continue en je hebt jeuk…..

 4. vijfde dimensie at 13:32

  heel goed dat ze hier ach ter komen is echt een les hoe het niet moet gun de ander een liefde want dat ziekelijke moet eruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *