Noah laat de zoemer loeien, hij is het helemaal zat!

Noah laat de zoemer loeien, hij is het helemaal zat!

Noah drukt op de toeter en roept de groep bij elkaar. Als iedereen er is begint hij te vertellen wat er is. Ik heb op de toeter gedrukt, omdat er weer uit de Luifel is gegeten legt hij uit. Ik ben echt heel boos en ik wil nu weten wie dit gedaan heeft voegt hij eraan toe. Wanneer niemand reageert wordt Noah steeds kwader. Romy vraagt hem of hij wel goed geteld heeft maar daarover bestaat volgens hem geen discussie. Ik vind het heel vervelend dat ik mensen in deze samenleving niet kan vertrouwen benadrukt hij. Het duurt niet lang voordat hij bijval krijgt vanuit de groep. Onder andere Fay vindt dat de schuldige zich bekend moet maken. Er volgt nog steeds geen reactie. Noah zegt daarna dat hij zich schaamt voor het gedrag van zijn mede bewoners. Romy die inmiddels ook behoorlijk pissig is, deelt deze mening en spreekt de groep ook streng toe. Voor Noah is de maat vol en hij heeft geen zin om er nog meer energie in te steken. Jammer dit zegt hij kwaad terwijl hij wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ikkem at 14:30

    15 mensen wonen in 15 vierkante meter op elkaars lippen en nooit iemand ergens voor betrapt, belachelijk…, slot bestaat ook hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *