De bewoners zijn verbaasd om de frikadellen mysterie

De bewoners zijn verbaasd om de frikadellen mysterie

Noah riep de groep bij elkaar, hij was het helemaal zat. Dit omdat hij erachter kwam dat er weer uit Le Luifel eten verdwenen was. Noah vroeg aan zijn mede bewoners wie de frikadellen weggehaald heeft maar kreeg daar geen reactie op. Uiteindelijk liep Noah kwaad weg. Het frikadellen mysterie maakt veel los bij de groep.

Buiten probeert Jacco Noah rustig te krijgen. Waarom maak je je druk over drie frikandellen? zegt hij tegen hem. Noah legt uit dat hij zich niet serieus genomen voelde. Ik begrijp niet waarom frikandellen gestolen worden en dat vind ik triest voegt hij eraan toe. Billy praat wat verderop met Johan en René. Volgens haar heeft Noah gewoon verkeerd geteld. Er zijn laatst namelijk precies drie frikandellen verkocht. Dit is hij waarschijnlijk vergeten en aangezien hij al op de toeter had gedrukt, durfde hij niet meer terug. Linda begrijpt op haar beurt ook niet waarom niemand zijn hand op durft te steken en probeert andere opties te bedenken. Misschien slaapwandelt iemand wel hier zegt ze lachend tegen Demi, Fay en Noah. Maar Noah kan er niet om lachen. Hij zal voortaan alles op slot doen en de sleutels goed bewaken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 14:54

  Als ze niet meer weten wat ze gedaan hebben .
  Een iemand die toch de hele dag niets doet geef hem of haar een boekje , en laat die alles bij houden die heeft dit gegeten en die heeft dat gegeten.
  En zo laat ging die eten en zo laat ging die naar de wc e n die zat de hele dag op de bank.
  En op het einde van de dag alles met elkaar bespreken.
  Zo moet het toch niet worden moeten gewoon eerlijk zijn daar
  Linda moet je in de gaten houden die heeft laats ook samen met Madilia en nog 2 mannen in la luifel geeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *