Billy verlaat tijdelijk Utopia omdat ze een afspraak heeft voor haar neuscorrectie

Billy verlaat tijdelijk Utopia omdat ze een afspraak heeft voor haar neuscorrectie

Billy heeft Utopia tijdelijk verlaten. Ze is al tijden bezig met een neuscorrectie en daarom mag ze vanmiddag de mini samenleving even verlaten. Ze heeft namelijk een afspraak voor haar neuscorrectie gepland staan. Een aantal bewoners lopen met haar dan ook richting de poort om haar succes te wensen. Ik ben wel een beetje nerveus laat Billy weten. Iedereen geeft haar een dikke knuffel en Romy zegt dat ze een mooie, nieuwe neus moet uitzoeken. Beau grapt nog dat ze zoveel mogelijk van de prijs af moet halen en Billy laat weten dat zeker te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *