Noah, Jacco en Cemal bekogelen Madilia en Floor met water en meel

Noah, Jacco en Cemal bekogelen Madilia en Floor met water en meel

Het is vandaag markt dag in Utopia. Wat betekent dat de bewoners met z’n allen aan de slag gaan om het terrein in orde te krijgen voor de aankomende Utopia markt. Als sommige bewoners nog hard aan het werk zijn, zijn Floor en Madilia al klaar met hun taken. De twee besluiten dan ook om achter in het weiland op een kleedje in de zon hun post te gaan schrijven. Deze actie valt bij veel bewoners helemaal verkeerd. Vooral Noah kan niet begrijpen dat ze gewoon in de zon gaan zitten. Daarom komt hij met het idee om een grap uit te halen. Cemal en Jacco sluiten mee te doen en gewapend met een bak water en een bak meel sluipen ze op de twee zonnende dames af. Noah en Jacco rennen met de bak water op de twee af en voor Floor Madilia het door hebben krijgen ze de volle lading over zich heen. Cemal komt erachteraan met een pak meel en ook dit komt op de twee terecht. Er klinkt gegil van Madilia terwijl Floor angstvallig stil blijft. De grappenmakers zijn inmiddels weggerend, met het idee dat Floor en Madilia wel om hun grap kunnen lachen… maar zij kunnen het niet bepaald waarderen. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:59

    En dat is nu zonde van de bloem , water was ook genoeg geweest.
    Waarom spreken jullie elkaar niet aan , ook al is hun eigen taak klaar vraag om hulp.
    Moet weer tijd worden voor straf punten als ze iets niet den of boos worden
    Net als toen met Ivan die kwaad werd en de tafel omgooide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *