Madilia en Floor voelen zich ongezien en onbegrepen

Madilia en Floor voelen zich ongezien en onbegrepen

Floor en Madilia kunnen op zijn zachts gezegd niet om de grap van Cemal, Jacco en Noah lachen. Doorweekt van het water en onder de mail lopen de twee terug richting de loods. Ik ben echt even heel boos nu roept Floor kwaad. Romy komt de twee onderweg tegen en legt uit dat de mannen het waarschijnlijk grappig vonden. Dit omdat ze niets aan het doen waren terwijl het markt dag was. Dit is de druppel voor Madilia en ze barst in huilen uit. Demi en Fay komen kijken wat er aan de hand is. Elke keer als ik iets hier doe, dan wordt het niet gezien. Elke keer doet iedereen alsof wij nietsdoen laat Madilia snikkend weten. Ook Floor is er helemaal klaar mee en huilt mee met Madilia. De tweeling nemen de verdrietige mede bewoners mee naar de suite en Romy voegt zich erbij. Madilia en Floor gooien er vervolgens alles uit en leggen uit dat ze zich onbegrepen en ongezien voelen. Ze werken hard maar krijgen hier geen waardering voor. Terwijl ze getroost worden door de tweeling en Romy, komen Cemal, Jacco en Noah ook langs. Dames we komen onze excuses aanbieden begint Cemal. Het was niet de bedoeling van ons om jullie verdrietig te maken. Het excuses van het drietal wordt bezegeld met een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *