Noah en Jacco schroeven Le Luifel dicht met planken

Noah en Jacco schroeven Le Luifel dicht met planken

Noah en Jacco kunnen het frikandellen-mysterie nog steeds niet loslaten. Volgens de twee is tijd om te handelen. Le Luifel moet volgens hen op slot. Jacco en Noah proberen nog eens goed na te denken wanneer het gebeurd moet zijn. Niet tijdens het bakken. Toen stond ik erbij zegt Noah. Jacco weet het ook niet. Wat is het kinderachtig he? Wie heeft frikandellen gestolen. Waar ben ik beland voegt Jacco eraan toe. Daarna lopen ze richting de werkschuur op zoek naar gereedschap, planken en schroeven. De twee zijn namelijk van plan planken tegen de deur van Le Luifel te schroeven zodat er niemand meer bij kan. Als ze twee grote planken gevonden hebben gaan ze tegen de deur. Terwijl ze bezig zijn lopen er een aantal bewoners langs. Kan het nog rigoureuzer vraagt Linda verbaasd. Hier gaat niemand meer naar binnen roept Noah terug. Jacco en Noah geven elkaar een high five en laten Le Luifel gesloten achter. Zal het de dief tegenhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *