Chipp wil met Demi het gesprek aan zodat hun irritaties verdwijnen

Chipp wil met Demi het gesprek aan zodat hun irritaties verdwijnen

Nadat Chipp en Fay lang hebben gepraat over hun relatie is er nog steeds geen duidelijke conclusie. Toch lijkt Fay Chipp niet op te willen geven en Demi heeft hier al haar mening over gegeven. Ze snapt namelijk niet dat de twee alsnog verder gaan met elkaar. Chipp besluit uiteindelijk naar Fay toe te gaan om er toch nog even over te praten. Hij laat aan haar weten dat hij graag met Demi wil praten. Ik wil weten hoe de irritaties tussen Demi en Fay kunnen verdwijnen, zodat wij weer verder kunnen met elkaar. Fay ziet het op zich wel zitten maar waarschuwt hem alvast. Demi zal waarschijnlijk koppig reageren. Maar Chipp heeft daar geen boodschap aan. Als e koppig gaat doen dan wil ik gewoon geen oplossing vinden. Wordt vervolgd, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *