De tweeling bespreekt de situatie rondom Demi en Chipp

De tweeling bespreekt de situatie rondom Demi en Chipp

Afgelopen avond hadden Fay en Demi zich even afgezonderd van de groep. Terwijl de twee uien snijden en boontjes doppen hebben ze het over hun dag. Vooral de ruzie met Beau en de ruzie met Madilia en Floor komt ter sprake. Maar al snel snijdt Demi hun eigen situatie aan. We hebben zelf genoeg eigen issues zucht ze. Fay probeert vervolgens Demi op te peppen nadat ze zelf al een goed gesprek met Chipp heeft gehad. We komen er vast en zeker uit benadrukt ze. Maar Demi is er nog niet zo zeker van. Het was zoveel makkelijker geweest als jij ook iemand had in Utopia. Dat zei Chipp ook al antwoordt Fay.Demi laat op haar beurt weten dat ze daar weinig behoefte aan heeft. Ik moet er niet aan denken. En denk je dat hij zich minder ergert dan?  Fay denkt vooral dat ze op die manier minder op elkaars lip zouden zitten. Volgens Demi ligt het probleem niet bij haar. Ik erger met niet zo erg als hij voegt ze eraan toe. Fay vertelt dat Chipp zich niet elke dag aan haar ergert. Dat was alleen die avond van de ruzie. Jullie hebben ook veel lol benadrukt ze. Maar of het gesprek tussen Chipp en Demi er echt gaat komen is dus nog even afwachten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *