Demi en Chipp bespreken de onenigheid die ze de laatste tijd met elkaar hebben

Demi en Chipp bespreken de onenigheid die ze de laatste tijd met elkaar hebben

Demi en Chipp kunnen het totaal niet goed met elkaar vinden. Dat zorgt voor frustraties bij de twee maar ook bij Fay. Die frustraties zijn zo erg dat de relatie tussen Chipp en Fay bijna ten einde kwam. Uiteindelijk liet Chipp aan Fay weten dat hij toch graag het gesprek aan wil gaan met Demi. Afgelopen avond was dat moment.

Wat kan ik doen om dit soort situaties te voorkomen begint Chipp het gesprek met Demi. Kom er voortaan gewoon niet bijzitten als je je ergert aan mij antwoordt Demi. Chipp probeert Demi ervan te overtuigen dat dit niet het geval was. Maar Demi gelooft hem niet. Dan blijf ik toch uit je buurt reageert Chipp terug. En geeft daarna aan het nooit eens te zijn met de dingen die ze zegt. En dat er altijd een discussie moet komen wanneer ze dit uitspreken. Hier kan Demi zich in vinden. En heeft zich erbij neergelegd dat Chipp en zij geen beste vrienden zullen zijn. Maar mijn zus negeren voor drie dagen. Schaam jij je niet vraagt ze vervolgens boos. Chipp laat weten dat hij het een goede keus vond om stilte te pakken voor beide partijen. Ik schaam mij niet voegt hij eraan toe. Demi zegt dat ze in ieder geval geen jongen bij haar Fay weg wil houden.  Als jij haar gelukkig maakt is het goed benadrukt ze. De twee moeten alleen wat afstand van elkaar nemen melden ze beide. Demi probeert hun gesprek vervolgens samen te vatten. Het is kut dat het allemaal gebeurd is. We ergeren ons aan elkaar en zijn het vaak oneens. Maar voortaan moeten we dus weglopen of elkaar apart nemen om het aan te geven en uitbarstingen te voorkomen. Dat is toch de oplossing? vraagt ze . Het blijft even stil waarna Chipp kort antwoordt met ja. Zal nu alles opgelost zijn of loopt het binnenkort weer helemaal fout?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 09:29

    Nee , dit u’s geen oplossing. Demi blijft jaloers en blijft ook steeds aan fay klitten zodat ze bijna niet samen kunnen praten zonder demi als stoorzender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *