Demi en Chipp vertellen aan Fay hoe hun gesprek is gegaan

Demi en Chipp vertellen aan Fay hoe hun gesprek is gegaan

Demi en Chipp besluiten na hun gesprek waarin ze het min of meer goed hebben gemaakt, aan Fay te vertellen hoe hun gesprek is gegaan.

En Fay is ook erg nieuwsgierig hoe het gesprek verlopen is. Ze heeft eerder met beide partijen gesproken en heeft ze bij elkaar gezet om de ruzie uit te spreken. Het was een lang gesprek en de twee komen samen binnen terwijl Fay achter de computer zit. Maar Demi moet eerst iets anders kwijt. Die teringmuziek! Hij begint gewoon met hardcore draaien terwijl we net gaan praten zucht Demi. Toen ik vroeg of Johan iets stiller kon draaien, ging hij juist een tandje harder zijn muziek draaien voegt ze eraan toe. Fay kijkt met een glimlach naar haar zus. Hoe is het gesprek gegaan en kon je elkaar wel verstaan vraagt ze lachend. Demi antwoordt dat ze het heeft kunnen uitpraten met Chipp. We moeten gewoon elkaar apart nemen en discussies uit de weg gaan gaat ze verder. Vervolgens stampvoet Demi richting Johan. Ik ga hem aanspreken hoor roept ze. Chipp kan op zijn beurt wel lachen om de muziek tijdens het gesprek. Ik heb afgesproken met Demi dat ik bijvoorbeeld op dit soort momenten wijs mijn mond zal houden grinnikt hij. Fay is blij dat het een goed gesprek was.  Gaan jullie ook een poging doen om je minder te ergeren aan elkaar vraagt ze nieuwsgierig. Beiden knikken instemmend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *