Demi en Fay staan op met een leuke verrassing

Demi en Fay staan op met een leuke verrassing

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken en deze begon voor de verandering een keer positief. Demi en Fay liggen nog lekker te slapen als Romy op de deur klopt. Ze heeft namelijk een verrassing voor de twee… Er is namelijk post binnengekomen. Dat hadden Demi en Fay niet verwacht, dus ze zijn erg blij. Demi is benieuwd van wie ze brieven hebben gekregen en bladert er meteen doorheen. De tweeling knuffelt nog even en gaan vervolgens rechtop in bed zitten. Met een lekker kopje thee, de langverwachte post lezen. Wat zal deze mooie zonnige dag nog meer brengen? We komen snel terug met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *