Waar zijn de Utopianen mee bezig tijdens de ochtend van 23 augustus?

Waar zijn de Utopianen mee bezig tijdens de ochtend van 23 augustus?

De ochtend in Utopia is alweer bijna voorbij. Wat is er allemaal gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Ook in Utopia is het mooi weer. Alles lijkt er vredig aan toe te gaan in het beloofde land. De ruzie tussen Chipp, Fay en Demi is ten einde. En de dag van de tweeling begon al goed omdat ze een vroege verrassing kregen waar je hier meer over terug kunt lezen. Beau is haar dag begonnen met sporten. Ze doet gaat ze alleen aan de slag. Ze sleept de fiets naar buiten en begint te fietsen in het zonnetje. Cemal ligt op bed bij Madilia en zij epileert zijn wenkbrauwen. Ondertussen kletsen ze met Linda, die een hoop te vertellen heeft. Romy en Noah zijn ook al op tijd druk aan de slag. De Utopia markt komt eraan en dit betekent dat het terrein spik en span moet zijn. Vandaar dat Romy op haar knieën gaat om het onkruid tussen de tegels te verwijderen. Wat zal er nog meer gebeuren? Of zien we straks alleen zonnende bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:22

    Hoe vaak sport die Beau eigenlijk, toch zeker twee drie keer per dag.
    Je moet mij niet wijs maken dat ze dat in de buitenwereld ook deed .
    En hoeveel stelletjes heeft ze van die kleding , ze loopt er de hele dag in.
    Zag net een stukje dat ze aan het sporten was , en de camera stond op der kont

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *