Bas negeert Billy na hun aanvaring van gisteren

Bas negeert Billy na hun aanvaring van gisteren

Gisteren hebben Billy en Bas een aanvaring gehad over de verdeling van het geld van de Baas Beach Party. Bas heeft namelijk in zijn eentje besloten 500 euro van de winst te geven aan Beau, de winnares van de paaldans wedstrijd. Daar was Billy het absoluut niet mee eens en ze heeft hen daar beiden dan ook op aangesproken. Op deze mooie dag wordt duidelijk dat Bas er nog altijd mee zit.

Billy vertelt aan Linda dat Bas helemaal niet meer met haar praat. Maar dat bevestigt voor mij alleen maar dat je weet dat je niet goed zit voegt ze eraan toe. De twee vonden het een heel leuk evenement maar Bas kan niet zomaar overal mee wegkomen. Zo vindt Linda het krom dat er aan de ene kant moet worden bezuinigd en er aan de andere kant een groot bedrag uit de kas wordt weggegeven aan één persoon. Je zit in Utopia omdat je iets samen wil doen. Dat je hier twee jaar zit, geeft je geen privileges om hier dingen anders te gaan doen reageert Billy. Linda sluit het gesprek af door Billy te laten weten dat zij volledig achter de standpunten van haar mede bewoner staat. Dat vind ik lief van je zegt Billy, waarna ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *